Behøver vi flere beviser?

Sahar Gul er et levende skræk-bevis på, at muslimernes lov, sharia, er barbarisk og umenneskelig, i særdeleshed overfor kvinder!

Sahar Gul var blot 15 år, da hun blev gift, skriver Ekstrabladet i dag. Reglerne i Afghanistan foreskriver ellers, at man skal være mindst 16 år, før man bliver gift. Ikke desto formodes det, at omkring halvdelen af alle kvinder, der tvinges til ægteskab i Afghanistan er under 15 år.

Afghanistan Teen Tortured Cruel: Sahar Gul is covered in scars and bruises, with one eye still swollen shut six days after her rescue

En af de personer, der har arbejdet mest med kvindeundertrykkelsen i Pakistan gennem tiderne, Professor Emerita Dr Phyllis Chesler, der har arbejdet for FN med kvindeundertrykkelse som sit emne, gennem adskillige år, bekræfter foreteelsen som meget udbredt i Pakistan. Her gælder det om, at følge Muhammeds “sunna” – altså opførsel, så vidt det overhovedet er muligt! 

I hele verden, inklusiv Danmark, findes der parallel samfund i de muslimske miljøer, hvor familier i fællesskab undertrykker, udnytter og fornedrer unge piger for at få dem til at makke ret. Fænomenet er blandt andet beskrevet i Lars Hedegaards bog, “Muhammeds Piger” Vold, mord og voldtægter i Islams Hus, som udkom i 2011. (Læs Eticha.dk’ s anmeldelse af bogen her).

Vi vil ikke have det sådan i Europa. Vi vil ikke have det sådan noget sted i verden. Hvorfor overgiver vi så frivilligt vores nationer til denne mørke ideologi? Hvem kan svare mig på det spørgsmål – uden at begynde at ævle om kristendommens inkvisition for 3-400 år siden og den slags relativitetsblurrende selvhadende tirader?

http://www.thedailybeast.com/articles/2012/01/09/sahar-gul-torture-case-shows-limited-rights-perilous-lives-of-afghan-women.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2080716/Afghan-child-bride-Sahar-Gul-15-mutilated-refusing-prostitution-rescued-toilet-prison.html

http://ekstrabladet.dk/112/article1687453.ece

1 comment to Behøver vi flere beviser?

Leave a Reply

  

  

  

Arkiver