Brænd kirkerne – udslet dem!

Den 12. marts erklærede Sheik Abdul Aziz bin Abdullah, stormuftien i Saudi-Arabien, ”at det er nødvendigt at ødelægge alle kirker i regionen”

 

Frit (men retfærdigt) oversat efter The Washington Times af Hans Erling Jensen

Hvis paven gik ud på sin altan og uden dikkedarer opfordrede til at ødelægge alle moskeer i Europa, ville balladen der fulgte blive katastrofale. Alle de kloge hoveder i den vestlige verden ville gennemhegle paven, den katolske kirke de kristne og al deres væsen!

Det Hvide Hus ville sammen med EU apparatsnikkerne slippe en fælles bulletin, der osede af dyb bekymring, ansvarsfraskrivelse og savlende leflen for islam og dens klamme profet! Uromagere i Mellemøsten ville stå i kø for at slå hinanden ihjel i deres tøjlelsesløse sorg over de vantro hundes øverste hellighed.

Men når den mest indflydelsesrige leder i den muslimske verden udsteder en fatwa, der opfordrer til at ødelægge kristne kirker i ”arabien”, så hører vi ikke andet end den sædvanlige øredøvende stilhed fra vore islamfrelste politikere.

Stormuftien i saudi Arabien deklarerer: Ødelæg kirkerne

Den 12. marts erklærede Sheik Abdul Aziz bin Abdullah, stormuftien i Saudi-Arabien, ”at det er nødvendigt at ødelægge alle kirker i regionen.” Afgørelsen kom som svar på en forespørgsel fra en kuwaitiske delegation i forbindelse med den der foreslåede lovgivning om forbud mod opførelsen af ​​kirker i emiratet.

Muftien baserede sin beslutning på en historie, hvor Muhammad på sit dødsleje erklærede, “at der ikke kan eksistere religioner på den arabiske halvø.” Denne passage har længe været brugt til at retfærdiggøre intolerancen i kongeriget Saudi Arabien. Der har kirker altid været forbudt, og indtil for nylig var det ikke engang tilladt for jøder at komme ind i landet. Dem, der ønsker at tilbede noget andet end røverprofeten og hans voldsideologi islam, må gøre det gemt langt væk i de private gemakker, og selv der er man ikke sikker for det religiøse politi, der er kendt for at dukke op pludselig og uventet og anklage mennesker for blasfemi ud af den blå luft.

Det er alvorlige sager dette!

Dette er altså ikke en lille betydningsløs radikal imam, som forsøger at vække hans tilhængere med flammende hadefulde ytringer.  Denne sag drejer sig om en velovervejet, bevidst og konkret afgørelse fra en af ​​de vigtigste ledere i den muslimske verden. Det forordner ikke bare en religiøs pligt for dem, over hvem muftien har direkte myndighed, det er så sandelig også et alvorligt og oplyst signal til alle andre i den muslimske verden om, at det at ødelægge kirker ikke blot er tilladt, men desuden obligatorisk.

EUSSR lederne og Obama administrationen ignorerer fuldstændigt denne type af provokationer. Det Hvide Hus har givet et stort udenrigspolitisk spillerum til alt, hvad der har med muslimer at gøre i et forsøg på at fremme billedet af USA som en islam-venlig nation. EU landene til sammen eller hver for sig er ikke meget bedre i den retning.

Denne måde at negligere en sådan sag på, sker på bekostning af at stå op for menneskerettigheder og religionsfrihed i Mellemøsten, som vi udøver og tilbyder det til minoritetsgrupper i vesten. Regionen står ved en afgørende skillevej. De islamistiske radikale kræfter har snart overtaget hele området og kommer til at oprette autoritære institutioner, der kommer at eliminere alt det sekulære under den gamle orden. Lige nu tester de deres forhold til omverdenen. De kaster sine sager ud og søger efter signaler, så de enkelt kan afgøre, hvor langt de kan gå i at pålægge endnu større områder deres radikale vision af et Sharia-baseret teokrati. At ignorere et så provokerende udsagn som muftiens ”kirkefatwa”, sender et klart og utvetydigt signal til alle islamistiske grupper om, at de fint kan engagere sig i den samme slags undertrykkelse og anti-kristne vold overalt i verden og helt uden konsekvenser.

Obamas opsøgende kampagne for at gøre den muslimske verden positiv overfor USA, er slået hel fejl. Hans forsøg på at lefle, i stedet for at kræve respekt, lykkedes ikke – og det er heller ikke lykkedes for EU i et eneste tilfælde!

Når medlemmerne af det muslimske etablissement  opfordrer til etnisk rensning, skal lederne af ​​den frie verden reagere således at de ikke legitimerer en sådan opførsel. Det betyder blandt andet, at USA ikke skal bøje sig for den ekstremistiske stormuftis ideer, uanset hvor desperat Det Hvide Hus så er for at få ham til at lide dem.

Hvor jeg savner Reagans strategi: ”We winn they lose!”

2 comments to Brænd kirkerne – udslet dem!

Leave a Reply

  

  

  

Arkiver