Der Sturmer på besøg i Stockholm

Terroristen Taimour  fra Drottninggatan var en ensom galning
– Breivik är ingen ensom galning men styret af andre

Omdigtet og redigeret af Hans Erling Jensen – inspireret af Sydsvenskan og Mats Skogkär

 

I Sverige er det nu bevist, at Aftonbladet, den største svenske tabloidavis med en stærk socialdemokratisk kobling, optræder på en så propagandistisk måde, at selv den gamle gode nazistiske propagandaavis ”Der Sturmer” forekommer helt patetisk i sin mangel på finess!

Og hvorfor er det så sådan? Jo, det beskriver Mats Skogkär i dagens Sydsvenskan – her den 8. december 2011.12.08

Skogkär highligther det faktum, at Aftonbladet på lederside efter den mislykkede  selvmordsbombningen i Stockholm for et lille års tid siden, at attentatmanden,Taimour Abdulwahabs, er en ensom galning. Den følgende sætning er ikke til at tage fejl af:

”En politisk ekstremist skal ses som det han er, en politisk ekstremist, uanset hvilken politisk eller religiøs fernis vedkommende anvender. Ingen anden end han selv kan bære ansvaret for hans handlinger!”

Det er jo ikke til at misforstå. Denne mand er ikke muslim eller repræsenterer islam på nogen måde. Han er en enspænder, og ingen anden har med hans handlinger at gøre!

Men så kom jo massakren i Norge! Om Breivik skriver samme avis, Aftonposten, det diametralt modsatte. Var de blevet klogere der på redaktionen i løbet af det forgangne år? Nej, når man læser teksten, er det ikke lige den konklusion, jeg når frem til:

”Den mistænkte morder, Anders Behring Breivik, er også et produkt af sin tids politiske klima. Han er på den måde ingen ensom galning”!

Ja, ikke – Vorherre til hest…

Det var jo just Breivik, som agerede på egen hånd. De eksperter, der har undersøgt ham, anser desuden at han er bindegal – eller som de udtrykker sig svært psykisk syg! Man kan være enig med disse eksperter eller ej, men det rokker ikke ved den svenske ”Der Sturmers” samfundsforvridende ræsonnement.

Godt nok har Abdulwahabs psykiske status ikke været diskuteret på nogen måde, det var ikke aktuelt, fordi han døde, da bomben sprang. I dag peger dog meget på, at han indgik i et større netværk af isliske terrorister!

Aftonposten fik et problem, i det ”forkert” mand blev erklæret ensom og kugleskør!

Konklusionen er klar

Uanset om kun den ene er sindssyg en eller de begge er splittergale, så indgår både Breivik og Abdulwahab som produkter (individer med egne meninger) en politisk virkelighed, som vi helst alle var foruden. I hvor høj grad nogen anden bærer et ansvar for at have fyldt deres hoveder med morderiske tanker, er et helt andet spørgsmål.

Men som Aftonbladet, findes der mange andre, som i sagen Breivik gladeligt og gerne vil sprede ansvaret ud for at stigmatisere deres politiske modstandere og andre, der skal kanøfles fordi de tør sige, hvad de mener i islam debatten!

Skogkär afslutter sin del så glimrende, at den aldrig kan skrives om:

Den som siger A som Anders er tvunget til i konsekvensens navn også at sige T som i Taimour!

2 comments to Der Sturmer på besøg i Stockholm

 • the 101th cartel coin crack that I am looking, so.. 1 out of 100 are working 😐

 • karsten.m72

  I Danmark fik Dansk Folkeparti næsten skylden for at Breivik
  begik sin udåd.

  Især Een bestemt TV2 blogger agiterede for at højrefløjen i Europa
  er vores største fjende, at al ondskab udspringer derfra.

  Jeg siger ikke at skinheads er de rene engle, men det er beviseligt at venstrefløjsaktivister står for langt den største del af voldelige sammenstød med politi og det etablerede samfund,
  plus overfald på politiske modstandere.

Leave a Reply

  

  

  

Arkiver