Egypten er totalt klædt af – nøgen som aldrig før

Den 20 årige blogger  Aliaa Magda al-Mahdi  fra Egypten er træt af det hele!

Hun har besluttet at syv og fem kan være lige, hvis ikke kvinder og bønder nu opnår menneskelige rettigheder og indflydelse i Egypten! Med andre ord, denne lille pige har gennemskuet de religiøse tumpers hensigter for længe siden!

Nu viser hun sin nøgne krop op! Det gør hun for at fortælle verden, at hun aldrig får ligestilling, at hun aldrig bliver respekteret eller får et liv under de rådende eller kommende omstændigheder! Hun vil have det demokrati, hun blev lovet, da militæret fik lov at holde hånd i hanke med Egypten efter Mubaraks afgang!

På Eticha.dk, står vi last og brast med hende! Vi tør udtrykke vor sympati og vores opbakning til Magda Almahdi! Hvem gør ikke det?  Med sin gestus viser hun en rådden verden – der også har sine stinkende rødder her i landet – hvor politisk korrekthed ødelægger muligheden for at komme nogen steder og gøder jorden så at de værste og fegeste individer, kan tilrane sig en magt, der er baseret på undertrykkelse og meningstyranni. Jo, måske det de kan bære til næste station på de ligeglades, de opportunistiskes og de almindelige selvhaderes losseplads! Men aldrig længere!

Vi er mange i Eticha, der støtter  Aliaa Magda al-Mahdi  – og helt sikkert – vi får tæsk for det. “For hun kunne jo også bare lade være med at være så udfordrende, ikke? Ord jeg hørte om Kurt Westergaard den 1. januar 2010 fra munde jeg hellere havde naglet!”

PS! Eticha har ikke modtaget en krone fra nogen politisk korrekt personlighed til støtte for Khalid Saeeds familie – ikke for at vi havde regnet med det. Men vi vidste ikke, at disse “Biedermänner”, som altid fortæller, hvor umenneskelige “vi” er, og hvilket modbydeligt menneskesyn vi har –  var så totalt ligeglade! Det ved vi nu! De som skriver om “andres manglende menneskesyn”, er åbenbart upåvirkede af øvrige menneskers skæbne (når det ikke polerer deres egne “kors og bånd og stjerner” – øjensynligt har de ingen menneskesyn “at all” – deres selvopholdesdrift og frottering med de rigtige politiske holdninger er det, som styrer deres gang på jorden! Trist, trist!

Mere om det sidenhen.

 

Meget venlige hilsener

Hans Erlig Jensen & Ebbe Talleruphuus på Eticha

 

 

1 comment to Egypten er totalt klædt af – nøgen som aldrig før

Leave a Reply

  

  

  

Arkiver