Fagre dystre verden – Asia Bibi

Asia Bibi råber til jer
“Mine trosfæller, hvorfor har i forladt mig?”

Det ser dystert ud i verden.

Maulana Yousaf Qureishi, som er imam i Peshawars største moske, udlover en dusør for drab på den 45-årige kristne kvinde Asia Bibi. Asia Bibis forbrydelse består i, at hun angiveligt kom i et skænderi med en gruppe muslimske kvinder, der kritiserede hendes kristne tro. Mens diplomater på mellemniveau kritiserer Pakistan for dødsdommen over Asia Bibi, så tier både præsidenter, ministerpræsidenter de kristne institutioner verden over, når det gælder dødsdommen over Asia Bibi!

Islams totale uforsonlighed kvæler os langsomt, men sikkert. Den islamiske ideologis indbyggede aggressive målrettethed, “undertving dig alle folk indtil hele verden tilbeder Allah”, har taget kontrol ikke bare over de globale institutioner*, men også for en stor del over de Amerikanske og de Europæiske ledelsesfunktioner. At fedte for islam er efterhånden blevet kutyme. Vestlige ledere gør det, vestlige erhvervsfolk gør det og vestlige institutioner gør det.

Kristendommens angst for konflikter

Den kristne kirke, opdelt i lige så mange fraktioner og sekter som den muslimske umma, virker helt paralyseret i forholdet til kopternes udsatte situation i mellemøsten. I Ægypten har man trods alt en stærk Zakaria Botros, der kæmper med livet som indsats mod islamisternes blodige fremfart. I Irak har man et passivt militær – både irakisk og amerikansk – der ikke rører en finger for at beskytte de kristne fra at blive jaget ud af deres byer og deres hjem. Mange kristne irakere kan ikke få asyl i et Europa, der foretrækker at give asyl og flygtningestatus til muslimer fra total-ødelagte nationer, og hvis overvejende kvalifikationer er at videreføre den vold og elendighed, deres egne har stået som opponenter for gennem årtier.

Lad Asia Bibi gennemgå ”jødeprøven”

Jeg har personligt ingen aktier i kristendommen. Min undren og sorg over udviklingen i verden er baseret på rent menneskelige refleksioner. Hvad ville en muslimsk Asia Bibi-sag have medført ude i den store verden? Forestil jer en muslimsk Asia Bibi, som boede i en kristen by i Europa, tænk om hun havde sagt til de andre kvinder: ”Muhammed gav os paradiset og forsvarede sig mod sine fjender, hvad gjorde jeres feje leder, Jesus? Ingenting!”

Tænk om kvinderne havde sparket hende, revet hende i håret og ført hende for præfekten, der havde slæbt hende for dommeren, og dommeren med hånden på bibelen havde dømt hende til stening for spot, spe og forhånelse af Guds søn! Hvordan havde den muslimske verden reageret? Hvordan reagerede de på nogle tegninger af Muhammed i 2006 og 2008 – de sidste var bare genoptryk af de gamle!?

Den larmende stilhed i Vest

Hvor er vore ledere, både de politiske og de kristne? De ses ikke, høres ikke, findes ikke, i denne sag. Mens den kristne Asia Bibis familie, hendes mand og fire børn trygler verdenssamfundet om hjælp, er det samme verdenssamfund travlt optaget med at fordømme en redneck præst i Florida, der havde planlagt at brænde nogle koraner – han selv havde betalt – for at vise sin foragt for den islamiske ideologi!  (Læs også min klumme ”Giving up the World”)

Skam jer

Den vestlige verden, I der påstår vi hviler på en kristen kultur! Skam jer! SHAME ON YOU!

*FN’s Generalforsamlings tredje komité fjerner henvisning til seksuel orientering fra en resolution imod udenretslige, summariske eller vilkårlige henrettelser – dvs er med til at gøre homoseksuelle til frit vildt i de 76 lande, der rundt om i verden kriminaliserer homoseksualitet (5 lande har dødsstraf for bøsser og lesbiske). Blasfemi er allerede borte. What’s next? Ytringsfrihed?

7 comments to Fagre dystre verden – Asia Bibi

Leave a Reply

  

  

  

Arkiver