Gør som vi gjorde før! Nuke them!

Der fandtes en tid, hvor demokratiske stater ikke fandt sig i ret meget. Den gang smadrede man sine brovtende fjender!

Men der var andre ledere den gang. Folk, der havde modet til at sætte sine meninger i gennem (Churchill, Truman og Eisenhower). Vi behøver sådanne igen! Det er måske bedst, at vi har fred og ingen fare indtil den 5 maj 2013! Men hvad hjælper det, hvis hele verden bliver smadret af et par sindssyge fanatikere dagen efter! Hvad – svar mig på det, I som er så dygtige på at fortælle om, hvordan verden skal udvikle sig?

Bomb disse to fæhunde helt væk, og så langt at vi aldrig hører om dem mere, tak! Så kan jeg i alle fald leve i forvisheden om, at Churchill virkelig levede, og ikke bare var nogen, I bildte os ind eksisterede, for at få os til at tie stille!

 

 

9 comments to Gør som vi gjorde før! Nuke them!

 • Ole Mejlstrøm

  Det ultimative svar på iranernes og nordkoreanernes provokationer og besiddelse af nukleare våben KAN blive at føre krig mod disse regimer…
  Vesten kan ikke acceptere,at ustabile regimer besidder atomvåben!
  Med samme argument som amerikanerne brugte for at bombe Hiroshima og Nagasaki, kan det blive nødvendigt at bombe de nævnte regimer : nemlig at invasion med konventionelle styrker vil være alt for omkostningskrævende mht egne soldater!!!
  Vi skal bare gøre os krystalklart,at i tilfælde af angreb på Iran,fra israelsk eller vestlig side,være sig nuklart eller konventionelt,så kaster vi samtidig hele den vestlige verden ud i en omfattende borgerkrig muslimer mod civiliserede vesterlændinge!

  Personligt er jeg helt med på denne følgevirkning,for hellere tage konfrontationen NU,mens Vesten stadig er militært og teknologisk stærkere end disse regimer end lade os svækkes yderligere af diverse menneskerettigheder og konventioner!

  Men spørgsmålet er, om det er nødvendigt at bombe iranerne og koreanerne tilbage til stenalderen?!?
  Der er de jo ALLEREDE!

  Enten må Vesten køre en række ubekvemme sanktioner eller også må vi som israelerne slå til med nålestik…simpelthen eliminere statsoverhoveder og atomteknikere!

  Men at bruge a-våben kan i sidste ende blive den løsning, vi nødtvungent må gribe til!!!

 • Bekymmerling

  Paulus M. og Charles N.

  I to lyder meget som ABB. I er syge i hovedet.

  @Blog redaktion: Nægter I stadig, at I tilhører til de åndelige brandstifter, som løber ABBs ærinde? I er medskyldige. Og i grund og bund ved I det også.

  • Christian Schiffer

   Det er ett patetisk stråmanns argument du kommer med, alle vet at ABB er ett resultat av sosialistenes pågående folkemord på hvite mennesker i Europa.

   Du er den som er skyld i det ABB gjorde.

  • Jeg har jo ført bevis for, at det er VG som er de skyldige, de har jo i 2002 ridset i muslimsk overtagelsessceario op deres avis i et dobbeltopslag. Det ville da nok kunne få gode nordmænad og kvinder op ad de bløde sofaer!

 • Charles Nielsen

  Mange tak for den positive tilkendegivelse Hrr Paulus Montanus

  Er ballonen først gået op, er det med at den kan holde tæt, så gassen bliver der. Helst indtil den landet sikkert igen. Og dermed freden har sænket sig på ny.

 • Paulus Montanus

  Hej, Hans Erling og Charles.
  I den mellemste verdenskrig smadrede man Hamborg, Berlin og Dresden, for at nævne et par stykker. I Japan tog man to byer ud også.
  Hvad skete der med resten af tyskerne og japanerne? De blev til demokratiske folk, der blev frigjort fra deres despotiske ledere. Teknisk højtudviklede lande i dag.
  Vi kommer, som Charles også mener, ikke udenom at gøre noget drastisk, og mit bedste bud vil være at begynde med Mekka og Medina. Kabaen skal smadres og området gøres farligt at betræde i mange år. Det gør det nok ikke alene, men der er flere muligheder. Iran skal vi have fat i snarest også. Disse foranstaltninger ligner jo præcis, hvad muslimerne gør ved andre religiøse steder verden over, så de vil forstå meningen.
  Når man taler om at undgå “uskyldige” og civile ofre, så er det kun et vestligt synspunkt. Vor fjende går direkte efter den slags med største fornøjelse, glæde og ophidselse. Jo flere børn og kvinder, der rammer, jo større er deres djævel, som de kalder Allah.

 • Charles Nielsen

  Det er ikke alt logik der er let, Det er en svær tanke, men ser man logikken i Islam gennem tiderne, kan du nok se logikken i det.!!

  1 Milliard er godt nok mange, Men når så de 20 Millioner af dem smutter i et ruf, så kunne det jo være, at de resterende 980 millioner trækker følehornene til sig. De sidste 980 Mill, tænker nok, Hold for satan, hvad sker der ?? Allah & Pædofeten var alligevel nogen røvhuller.
  Islam Skal holdes i ave. !!

  Lad os sige at ballonen gå op, ang Atom Iran, så er der nok ikke andre løsninger.
  Eller Har du andre løsninger, eller forslag, der ellers kunne føre til fred med denne ideologi, vil jeg da gerne opfriskes lidt.
  Helt kugle skør tror jeg nu ikke jeg er. Jeg tror jeg er realistisk i stedet for.

 • Jeg kan aldrig tilslutte mig tanken om at slå en milliard mennesker ihjel. Det er jo helt absurd. Du må da være kugleskør, Charles.

 • Charles Nielsen

  Hans Erling. Det er så absolut ikke nok med bare af fjerne disse to. Der er 1 milliard der skal væk før der kan blive fred.
  Vi ved jo alle at Koran og Islam er meget værre en den bette lort til Kim Jung Un.
  Hoved årsagen til denne ufred på jord er ISLAM.
  Det bliver jo ikke så lidt af en kæmpe opgave, men det skal gøres. Vi slipper ikke uden om det, hvis vi skal gøre os håb om at overleve.
  Der er 8 Milliarder mennesker her på kloden, og 1 Milliard af dem skal ikke ødelægge kloden for de andre 7.
  Så i min optik, skal det handles NU.
  Hvis vi to var statsmænd (Ah vi er ikke de eneste)af de store, var der blevet handlet. Så kunne denne forrædderiregering sidde og trille bussemænd i mens.

Leave a Reply

  

  

  

Arkiver