Han skal henrettes!

Hamza Kashgari, som twittede om “verdens bedste mand” (i følge muslimerne) – pedofeten Muhammed – skal slås i hjel, mener de i Saudi Arabien!

 

 

Saudi Arabien er befolket af vanvittige idioter.

Der kan ikke herske tvivl om, at disse mennesker, sunni muslimer, aldrig kan komme til at høre hjemme i vor verdensdel! De er bindegale, modbydeligt sindssyge og ufatteligt barbariske!

Hamza Kashgari stillede nogle tvivlende spørgsmål om og angående den pedofilistiske ørkenrøver Muhammed (også kendt som muslimernes profet????) på sin twitter konto. Så rejste han til Malysia! Stor var hans overraskelse, når han blev arresteret der og udleveret til Saudi Arabien for at have hånet denne selvbestaltede profet, Muhammed ibn…osv!

I Sverige bygger disse barbariske  fæhunde, efterkommere af en børnevoldtager, sunnimuslimer og saudiarabere, nu en stor moske i Täby nord for Stockholm, for lige at minde os om, hvem der bestemmer! Svenskerne er glade, de har jo solgt en hel våbenfabrik til de sabelsvingende neandertalere på den arabiske halvø (glem ikke, at de lige samtidig med, at de – pedofetens retarderede efterkommere – rent faktisk har åbnet en 65 millioner kroners moske i Gøteborg, også har udstedt en fatwa, der går ud på at alle kirker på halvøen skal rives ned!)

Postlude

Jeg ved godt det er en gammel historie! Men igen, hvad sker der, hvis vi bare glemmer den og arkiverer den? Så fortsætter det! Mordet i Sarajevo på prins Ferdinand startede en krig! Nu myrdes der overalt hver eneste dag. Ingen er længere villig til at gå i krig – hverken for en prins eller en frihedssøgende undersvend! Der er flere penge i at handle med barbarer end at udslette dem fra jordens overflade! Saudi Arabere har ikke noget at gøre i en verden, der skal følge en vestlig etik! Egentlig burde man rydde sandkassen en gang for alle for neandertalere, der kun har et formål, nemlig at udradere al anstændighed og kærlighed i verden med sin ondskabsfulde og totalt syge voldspornografiske ideologi, islam!

På den måde ville alt glide i olie!

Leave a Reply

  

  

  

Arkiver