Islam er ingen religion

Breaking NEWS

Italien: Islam er ikke en religion
– får ingen skattemidler

Italien har nægtet at give islam religiøs status. Politikere henviser til ekstremistiske (fundamentalistiske) imamer, polygami og kvinders manglende rettigheder hos muslimske indvandrere som en hindring for anerkendelse af islam som en officiel religion i Italien.

Og her i landet betaler vi tilskud til islamisk virksomhed overalt, hvor muslimer opretter en forening med næsten hvilket formål som helst.

Rom, 27. august (AKI) – moskeer i Italien vil ikke længere modtage nogen andel af de skattemidler den italienske regering ellers hvert år tildeler forskellige religiøse trosretninger. Hinduistiske og buddhistiske templer, græsk-ortodokse kirker og Jehovas Vidner vil, ifølge et lovforslag, der er godkendt af den italienske kabinet i maj, fortsat være berettiget til at modtage deres andel af statens midler. Lovforslaget ligger nu og venter på en godkendelse af parlamentet.

Indtil nu har regeringen afsat 8 procent af landets indkomstskatteindtægter til gavn for Italiens etablerede kirker. Langt størstedelen af disse midler går til den katolske kirke, men hvis den enkelte skatteyder ønsker det, kan han vælge at give pengene til anden velgørende eller kulturel virksomhed i stedet for.

Lederen af COREIS, en af Italiens største muslimske grupper, Yahya Pallavicini, sagde han er meget bitter over, at islam nu bliver nægtet tilskud fra den italienske stat.

“Vi behøver at arbejde for en juridisk anerkendelse af de moderate muslimer, der i årevis har vist sig at være pålidelige samtalepartnere, og somikke styres af fundamentalistiske ideologi,” sagde han.

Islam er ikke en etableret religion i Italien, og der findes kun én officiel moské i landet, Roms Grand Mosque. Nu har så politikere fra den regerende koalition begrundet sit lovforslag, der hindrer for anerkendelse af islam som officiel religion, at der findes for mange radikale imamer, at polygami og kvindeundertrykkelse tillades i islam og derfor også udleves af indvandrede muslimer i Italien.

Indtil nu, har kun den katolske kirke, jødedommen og andre etablerede kirker, herunder lutheranere, evangelister, Valdensere og 7. dags adventister modtaget tilskud af skattemidler fra den Italienske stat.

Postlude

Der er ingen tvivl om, at Italien vil blive genstand fra meget kritik fra såvel fjender som venner, når denne beslutning underskrives i parlamentet. Men sagen vil helt sikkert også være med til at vise andre landes regeringer, at det går at unddrage sig, at betale for sin egen udslettelse – om ikke udslettelsen i sig selv kan undgås!

I USA betaler staten store summer til muslimske organisationer og enkeltpersoner. En af de organisationer, der indtil nu har fået mest støtte her, er organisationen, der med det hånende projektnavn ”Cordoba” har sat gang i moskeprojektet op ad  Ground Zero!

Håber at de italienske efterkommere i New York nu har fået styrket sit mod, så de kan yde sit bidrag i kampen mod dette vulgære bygningsværk!

Hans Erling Jensen

7 comments to Islam er ingen religion

 • M.J.

  Kan man mon håbe på et dansk folkekrav om, at fratage islam status som anerkendt religion i landet…?

 • Sylvest

  Lidt af en kold dukkert efterfølgende at se Berlusconi i selskab med den rablende Gadaffi, der ifølge TV-avisen havde held til at konvertere 3 unge piger, nu han var der.
  Og proklamere, at islam var fremtidens religion i Europa.
  Over my dead body.

 • Elly Sørensen

  Et glimrende og særdeles modigt tiltag, der bør efterfølges i alle vestlige lande. Det vil nok desværre ikke ske. Hvad,der derimod og sandsynligvis vil ske, er, at der lyder et ramaskrig fra EU og USA. EU-domstolen kommer sikkert ind i sagen også.
  Usa, det er visse europæiske lande også, er dybt indviklet i islam efterhånden; jeg læste 26. aug. 2010 en artikel om, at USA bygger og renoverer moskeer i 27 lande og bruger skattepenge hertil. De bygger “good will” i muslimske lande, og der spørges i artiklen om, hvorfor USA ikke begynder at bygge kirker i muslimske lande, da de jo har så mange moskeer allerede.

 • Sylvest

  Herlig nyhed. Troede faktisk Italien var lige så præget af selvopgivelse og slaphed som resten af Europa.
  Bare de nu kan stå distancen, når Gutmenschen i det øvrige EU kaster sig over dem med beskyldning om racisme og fremmedfjendskhed.

 • Italien (og Grækenland) har skabt vestlig/europæisk kultur!

  SUPER at de også har tænkt sig at forsvare den!!!

  Vi har stadig meget at lære af dem.

 • Jørgen Klinggaard

  Bene – bene. Grazie

Leave a Reply

  

  

  

Arkiver