Islam forbyder nye kirker

Fatwaen der bekræfter islams værste side

Denne fatwa er bemærkelsesværdig, da islamiske apologeter i Vesten næsten rutinemæssigt afviser, at islamisk lov forbyder ikke-muslimer at reparere bestående eller endnu værre, at bygge nye bygninger til brug for tilbedelse af andre guder end Allah.

Ikke alene bekræfter Sheikh Sa’id ‘Abd-al-‘Athim dette, men han forklarer også, hvorfor det er helt anderledes, når muslimer bliver forbudt at bygge moskeer i Europa – hvilket naturligvis ikke er tilfældet.

Oversat fra al-fath.net, som er officiel hjemmeside for den egyptiske Shaykh Sa’id ‘Abd-al-‘Athim.

Et nyt bevis på Islams lummerhed

Titel på fatwaen – der har nummeret 7 – er, ”Regler for opførelse og reparation af kristne kirker i muslimske lande”. Fatwaen er udstedt den 7 Dec 2010 og har sit udgangspunkt i et spørgsmål stillet af en af web sidens læsere.

”Jeg læste i en af dine fatwaer, på din hjemmeside, at det ikke er tilladt for kristne at bygge eller reparere kirker i et muslimsk land. Hvad er baggrunden for dette? Står det i Koranen eller Sunnah, at det er forbudt at bygge kirker, eller er det bare en retspraksis, der er indført?”

Svaret er ikke til at tage fejl af. Efter den sædvanlige alenlange tirade af lovprisninger af Allah og hans hjemmelavede profet kommer den latterlige – men desværre vellæste – sheik med følgende rablende forklaringer:

”Emnet er behandlet i detaljer i bogen, “Regler for dhimmier” [dvs jøder og kristne] af Imam Ibn Qayyim. Men det kan også hjælpe dig at læse min bog, “Jeg Kalder Bogens Folk til Den Sande Herre”, der står mange nyttige ting i den.

Jeg har besvaret dit spørgsmål tidligere, og forklarede dig den gang, hvad de kristne gør med muslimer i nogle europæiske lande som for eksempel Italien, når det gælder om at forhindre muslimer i at opføre moskeer der.

Shariah behandler ikke forskellige ting på samme måde, ligesom shariahen heller ikke behandler ens ting, forskelligt. Det er med hjælp af denne retfærdighed, man fjerner undertrykkelse. For eksempel, når en kristen eller en jøde lykønsker mig på en muslimsk helligdag, så er hans lykønskninger sandheden, men når jeg lykønsker ham på en af hans helligdage, så lykønsker jeg falskheden, for helligdagene noget af det største i religion.

Derfor skal den vantro, selvom det måske koster ham en masse penge, overholde vores helligdage og ikke omvendt. Det hedder sig: “Den der efterligner andre folk, bliver som dem,” og også “Den, der elskede et folk vil blive sammenlignet med dem.” Lighed på ydersiden fører til lighed på indersiden …”

Eftersnak

Ser man bort fra det vrøvlede sprog, der er vanskeligt at oversætte fra det arabiske originalsprog, viser det sig, at denne fatwa tager udgangspunkt i ”Umars Pagt”, som Eticha tidligere har skrevet om. Det er dhimmiernes – de undertryktes – pagt med den muslimske kalif, her i står blandt andet: Vi lover at ikke bygge nye kirker eller klostre i byer, hvor der findes muslimer og vi lover at heller ikke reparere de hellige huse som forfalder eller ligger i muslimske bydele.

Når sheiken på kryptisk vis fortæller om måden hvor på, han mener undertrykkelse bekæmpes, er det med ensrettede arme og ben. Nogen ville nok kalde for hykleri. Men for en muslim findes den opfattelse ikke. Der er tale om ren og skær overlegenhed – en gudegiven, som det er op til os andre at respektere og op til muslimen at indkræve!

Franz Füchsel havde nok mere ret end godt er, da han i 2006 udtalte denne korte, men fyndige sætning: ”Dem der kommer vi aldrig overens med!”

1 comment to Islam forbyder nye kirker

  • Møgungen

    Takker for Mail, igen konstruktive oplysninger der så fint dokumentere de påstande om islams grimme ansigt, og atter tænker jeg på, hvornår det er vore kirker der skal brændes ned, hvornår er det mosker der rager op i landskabet, hvornår bliver vi ofrene i vores eget land, en modbydelig tanke, men ikke destro mindre, er det ordene fra dem der printer sig fast, bare vent om 50år er det os der bestemmer

Leave a Reply

  

  

  

Arkiver