Når håbet ikke længere findes!

Jeg ved ikke mine levende råd!

I dag fik jeg en mail, værre end de forrige. Fra Khalid http://eticha.com/wearekhalid
Mailen lyder sådan:

Dear Hans!
I am here now at point that we are on streets no place to sleep, no food and no clothes for my children . For weeks we are travelling from one place to another.  For some days or just for week to live in but still its not easy to live on shared place with so many problems. The  place where we are is asmall one and sharing with other woman not easy and worst thing is paying ( 1000SK for one week 7days ) and this one we have until 6th of May .

So so so cruel thing when children suffering a lot and no one care. I am very depressed and loosing my strength !

Your friend Khalid

Så hvad skal man gøre? Khalid har ingen anden, at betro sig til, ingen anden, der hjælper til. Ingen som forsvarer hans ytringsfrihed.

Skal jeg bede ham om at overgive sig til politiet, der jo leder efter ham på 9 måned for at ville sende ham hjem til Pakistan, hvor han på grund af sine offentlige udtalelser om Islam kan være næsten sikker på at blive forfulgt, fængslet og i værste fald – med det han har skrevet om den såkaldte profet Muhammed – dømt til døden på samme måde som Ashia Bibi, der endnu sidder i fængslet og venter på skarpretteren, fordi hun formastede sig til at bare kritisere Muhammed!

I Pakistan er der dødsstraf for ateisme. I Sverige og Danmark kan man tale frit. Desværre er der mere lyst til talløse familiesammenføringer af slægtninge fra lande, som ikke har meget at bidrage med, end der er respekt for konventionerne om at beskytte dem, der risikerer forfølgelse i sine egne lande, fordi de har en mening, der ikke passer ind – og udtrykker den!

Trykkefrihedsselskabet har tidligere skrevet om sagen med Khalid og hans familie! Du kan sende en skærv for at hjælpe Khalid via websiten. Eller du kan udtrykke din sympati her!

Jeg aner ikke længere mine levende råd!

Leave a Reply

  

  

  

Arkiver