…og stormklokkerne tier!

Folkemord i Nigeria på kristne

Oversat og redigeret af Hans Erling Jensen

Muslimsk terroristleder bebuder, at man vil anvende kidnapning af kristne kvinder med formålet at ”likvidere” kristendommen i Nigeria! ”Vi vil anvende islams styrke til at kaste terror i deres hjerter ved at kidnappe deres kvinder”, skanderer Boko Haram!

Billedet er fra en tidligere “Boko Haram kampagne” mod kristne samfund i Nigeria.

Vi skal terror i deres hjerter

Nå ja. Gider vi snart høre mere om sådan noget fra Afrika? Man bliver let hårdhudet af den massive brutalitet, medierne dagligt fodrer os med. Men nogle kæmper videre. Timothy Whiteman , der skriver for Examiner  overvåger til stadighed udviklingen i Afrika – eller skal jeg bruge sætningen ”afviklingen af kristendommen” i Afrika.

Det er terrororganisationen Boko Haram, der blandt andet stod bagved de alvorlige kirkebombninger ved juletid sidste år, noget der kostede en masse mennesker livet, som også står for den nye ”folkemordskampagne”. Den Egyptiske nyhedsportal  Bikya Masr, refererer en talsmand for den ubarmhjertige muslimske terroristgruppe, som fortæller, at Boko Haram vil foretage en intensivering af terroren overfor de kristne, ”vi vil anvende islams styrke til at kaste terror i deres hjerter ved at kidnappe deres kvinder”, sagde den usympatiske talsperson.

Personen, der traditionen tro nægtede at opgive sit navn, forsøgte at glatte over det modbydelige budskab ved at love, at kvinderne ikke ville blive hverken voldtaget eller fysisk mishandlet på anden måde, ”men for at løslade kvinderne vil vi kræve, at de kristne familier forlader vore muslimske områder”, tilføjede han!

Postlude!

Det er mig en gåde, at almindeligt begavede danskere ikke kan se, at denne folkefordrivelse – der i FN konventionerne kommer ind under Folkemord – også foregår i Danmark, lige udenfor altankasserne!

Voldsmose, Tingbjerg, Gellerup – you name it! Men vore flinke præster vender den anden kind til og bedrager dermed menigheden, deres får – for nu at blive i bibelsproget – når de, præsterne, i stedet for skulle sørge for at stormklokkerne bamlede for fuld udblæsning!

6 comments to …og stormklokkerne tier!

 • Charles Nielsen

  Her er vidst nogen man kan stole på når tiden er inde:
  http://jp.dk/jptv/nyheder/indland/article2716131.ece

 • Charles Nielsen

  ja falkeøje; Jeg har opfordret menge gange, at vi alle sammen skulle forene os i et fredelig møde, over en kop kaffe. Det har vi lov til ifl loven. Hvad vi så snakker stille og rolig om, rager ingen. Herefter er alt korrespondance over nette nemlig slut.

  Vh Charles.
  ..

 • falkeøje

  Svansken.
  I vore dage er det meget nemmere!
  En sodavandsflaske med muterede fugleinfluenzavirus kastet ned fra en lille sportsmaskine er nok til at udrydde det meste af et kontinent.

  falkeøje

 • svansken

  -hvis vi nu skal tänke i deres baner, så er det jo bare at vente til alle kristne er udryddet og så bombe hele området.
  På den måde risikerer vi ikke at ramme uskyldige.

  (frygteligt at verden er blevet sådan, at man overhovedet kan få en sådan ide ind i hovedet – jeg skammer mig! Sorry)

 • falkeøje

  Hvis vi ikke i tide gør os klart i Danmark, at det er os, der skal føre krigen, så kommer vi til kort.
  Uanset hvem og hvormange, der vil sætte sig imod, så skal vi have en modstandsbevægelse op at stå.

  falkeøje

Leave a Reply

  

  

  

Arkiver