Oprørets time nærmer sig

Den kogende frø presser på låget i Sverige

Vi nærmer os et paradigmeskifte – enten retter vi ind og lader os konformisere, ellers gør vi oprør og håber på det bedste!

I Danmark er værdidebatten gået død, siges der. Måske er vi blevet trætte af at læse om alle uhyrlighederne, som den enorme folkevandring ind over landets grænser har ført med sig – ud over alle de mange nye madretter!!!! Det er anderledes i Sverige. Her er låget først lige ved at ryge af den overophedede kedel efter mange års forknyt stats og mediebestemt tavshed. Her er folk ved at vågne op til dåd, meget fordi “folkeopdragelsen”, som styres af medierne, fagforeningerne og politikerne tilsammen nu har taget helt groteske vendinger.

At de gamle partier holder SD medlemmerne i Riksdagen ude fra alt, selv Nobelmiddagen, hvor alle partiledere ellers altid er blevet inviteret – for ikke at tale om den årlige fodboldkamp mellem regering og øvrige partier – er en stor hjælp for det lille parti, der i meningsmålingerne pludselig er vokset til at blive tredje størst i Sverige. Det er også en kilde til forundring og forargelse hos den vanlige svensker, der godt kan se, at så gør man ikke i et demokrati!

Efter aprils afsløringer om, at fagforeningerne ville uddanne 150.000 mand til at holde øje med folks holdninger i indvandringsspørgsmål, at somalier er overrepræsenterede med 400% i voldtægtssager og i stort set står for samtlige overfaldsvoldtægter, samt at det just er kommet frem, at pensionspengene ikke længere rækker til, således at folk, der har sparet i egne og virksomhedernes pensionskasser hele livet, nu ikke får mere end en pensionist, der aldrig har arbejdet (pyramidespillet er kollapset med andre ord), så har folk fået nok. Om 10 år har man anarki i Sverige, hvis ikke der sker noget drastisk. I England er der nok endnu kortere til denne tilstand.

Når der ikke længere er råd til at producere X-factor er løbet kørt

Jeg tror ikke, der sker noget drastisk, som kan ændre den slagne vej – det drastiske er som jeg ser det i min krystalkugle, et økonomisk kollaps i den vestlige verden, hvor fattigdom, arbejdsløshed og håbløshed – faktorernes orden er ligegyldig – kombineret med en mangel på tro, efter velfærdsmodellen og det svenske folkehjems totale kollaps, kommer at udmunde i intet andet end etniske eller kulturelle borgerkrige, hvor islam kommer til at gå styrket ud af det hele, i det man her har noget at udfylde det åndelige vakuum med, som de fleste mennesker lever i.

I 4 år har jeg talt for døve ører om at gå ind og ændre skolen. Nogle politikere har hørt efter, men det er blevet ved det. Efter at DF nu næsten har skrottet værdipolitikken og nu åbenbart hellere går efter at blive stuerene end at forstærke budskabet med eksempler på, hvor vi er på vej hen, har jeg desværre måttet indse, at med institutionerne (universiteter, mediekonglomerater, finanshuse) i hænderne på folk, der stort set har finansieret sine opkøb med Saudiske oliepenge og med formålet at opkøbe vesten til fordel for Allah og hans liderlige profet, da findes der ingen enkel vej ud af moradset.

For egne penge og ressourcer har en løst sammensat counter-jihad bevægelse forsøgt at råbe politikere og organisationer op om den islamiske fare. Men selv om store mænd (John Adams, Churchill, Schopenhauer og så videre) har forudspået vestens undergang for Muhammeds sværd, har den politiske elite i sin selvmæskende arrogance valgt at se den anden vej og grine af de dumme arabere, der ikke kan andet “end at samle kamellort”! Ligesom Herr Hitler jo var en bondedreng, der “ikke engang kunne male”, og derfor ikke farlig! Snydt!

De fleste ved, hvad der IKKE står i koranen – siger de!

Ingen lærer noget af historien, ingen vil tro på dommedagsversene, men de fleste ved i hvert fald, hvad der IKKE står i Koranen. Ikke fordi de nogensinde har læst den, men fordi deres egne værdinormer, der siger at alle mennesker i bund og grund er ens og vil alle andre det bedste, fortæller deres hjerne, at så modbydelige kan ingen dog være. Det er jo noget som vi alle har fået tudet ørene fulde af, siden vi var børn. Så vi er i virkeligheden lige så hjernevaskede med vores selvdestruktive kultur, som muslimer er hjernevaskede med deres tro på islam, som den eneste sande og dermed højerestående religion! En invasiv kultur mod en selvudslettende! Hvordan kan det kun gå, tror I?

Ligeså vanskeligt det er at få en muslim til at afsige sig sin tro, ligeså vanskeligt er det at få en gennemsnitlig historieløs skandinav til at indse, at islams ”hellige” tekster ikke er det samme som bibelen – lige så tandløst og uforståeligt.

Jeg tror ikke engang, de kommer at fatte deres store mistag, før den ledeste af alle lede ideologier bider dem et vist sted.

Leave a Reply

  

  

  

Arkiver