Pakistaner: ”Forbyd Koranen”

Pakistansk flygtning opfordrer til at Koranen skal forbydes

Oversat og redigeret af Hans Erling Jensen

Imran Farasat er flygtning fra Pakistan. Fra sit opholdssted i Spanien har han nu sendt en skrivelse til en lang række embedsmænd, ministerier og organisationer, hvor i han opfordrer dem til at arbejde for at Koranen forbydes. .

Imran Farasats promemoria indeholder 10 punkter

1. Koranen er ikke en hellig bog. Koranen er en bog, fuld af vold, had og diskrimination.

2. Koranen er en afskyelig bog, som beordrer alle, der kalder sig selv muslimer til at gå i krig (jihad) og dræbe anderledes tænkende mennesker og dermed ødelægge freden i verden.

3. Koranen er ansvarlig for al den terrorisme, vi har set i de seneste år, hvor tusindvis af mennesker har mistet livet.

4. Koranen er en bog, som indeholder en ondskabsfuld lære og tvinger sine troende at for enhver pris erobre hele verden for at opnå total magt.

5. Koranen er en bog, som (lovligt under dække af religion) opfordrer til had og tillader vold. Derfor er den ikke forenelig med den moderne verden (som bl a Spanien tilhører).

6. Koranen er en bog, som beordrer forskelsbehandling af mennesker.

7. Koranen er en bog, der ikke tillader ytringsfrihed eller religionsfrihed.

8. Koranen er en bog, der påfører kvinder store lidelser eller ren tortur ved hjælp af dens uretfærdige mandschauvinistiske indhold.

9. Koranen er en bog, som udlærer splittelse i stedet for samhørighed, for eksempel ved at forbyde troende muslimer at være venner med ikke-muslimer, fordi disse ifølge Koranen er Guds fjender.

10. Koranen er en alvorlig trussel mod de frie samfund (herunder Spanien).

En bog, der tydeligt giver et budskab om krig mod anderledes tænkende, om at dræbe, hade, diskriminere og udøve hævn kan ikke på nogen måde være forenelig med det spanske system – eller noget vestligt system for øvrigt. Det er en bog med et indhold helt i modsætning til, hvad loven og forfatningen i Spanien og i EU siger. Den gør ikke andet end at opildne til had og vold i vore lande.
Imran Farasat er en pakistansk statsborger der, som politisk flygtning, lovligt opholder sig i Spanien. Han har sin egen blog kaldet Verden Uden Islam

7 comments to Pakistaner: ”Forbyd Koranen”

Leave a Reply

  

  

  

Arkiver