Sidste advarsel!

Muhammeds stormtropper er på march

Af Hans Erling Jensen

De sanseløse angreb, vold og mord på vestlige borgere i Afghanistan de seneste dage rejser flere alvorlige spørgsmål, som det vil tage alle verdens filosoffer og historikere alt for lang tid at svare endsige finde løsninger på.

Hvem er Terry Jones og Wayne Sapp?

En præst med en meget lille menighed i Florida ville brænde 200 koraner. Wayne Sapp brænder en koran. Verden går amok! Så kort kan det siges. Skyldneren for balladen er allerede udpeget! Det er præsten, siger præsident Obama og hans generaler i Afghanistan. Han håner en hellig bog!

Selvfølgelig mener hverken Hussein Obama eller generalerne, at dem, der har myrdet og brændt, de unge mænd, er helt uskyldige, men jeg tror ikke de har billedet klart for sig. Min konklusion er klokkeklar:

Muhammeds soldater er på march

Tidligere hed de ”Ungkommunister”, ”Hitler Jugend”, ”SA”, ”Rødgardister”, ”Revolutionsrådet” og så videre. Muhammeds soldater er dog det farligste, der nogensinde er fostret af sindssyge mordermaskiner. De har flere fordele, end nogle af de andre grupper nogensinde var i nærheden af.

De er enormt mange, hundredvis a millioner i antal, de har ingen frygt, da de er lovet plads i paradiset, bare de slår en eller flere af guds fjender ihjel (det er os). De har tilgang til ufattelige ressourcer optjent på arabisk oliesalg, korruptionsmidler betalt af vestens rige lande, og først og fremmest, de er i deres fanatiske og fatalistiske underkastelsestro fuldstændigt blottet for dødsangst og dermed overlevelsesinstinkt!

Disse millionvis af unge mennesker ved ikke, hvad de skal tage sig til. Som Morten Uhrskov gjorde opmærksom på for et par dage siden, så har de ingen fremtid. De lande, hvor de er født og opvokset er nedlusede af korruption, islamisk dobbeltmoral, ingen reel produktion, ingen fungerende skoler, der lever op til vore idealer, i hvert fald. Der i mod findes der et hav af moskeer, der alle fungerer som kaserner for denne enorme hær af unge stormtropper.

Bagved disse horder står masser af vanvittige forskruede al-Quaida og Brotherhood ledere klar med flammekasterne for at opildne de utilfredse masser. Det er som altid kanonføden, der stormer forrest.

Moskeen som ondskabens hus

Det er ikke bare den blå moske i Mazar-i-Sharif, som de sidste dage har været nævnt utallige gange, i det blodbad der blandt andet kostede to skandinaviske FN udsendte livet, som huser militante imamer – det er næsten hver eneste moske i den muslimske verden, der præker død og ødelæggelse over den vestlige verden. Den vestlige verden, der i dag optræder som efterkommere af Chamberlain, hvor end islamismen viser sit grimme, livsfarlige ansigt.

Krigen er i gang, det er let at give Terry Jones skylden! Jeg vil til enhver tid, som jeg altid har gjort, forsvare hans ret til at brænde en selv indkøbt koran for at ytre sin mening om indholdet! Det er ytringsfrihed! Hvis ikke vi skal blive ofre for terroren og bøje vores hoveder (så vi bliver lettere at halshugge) for barbarerne fra islam over hele linjen er tiden kommet, hvor vi bliver nødt til at forsvare os – ikke ved at brænde koraner, det er allerede gjort. Det næste vi skal ”brænde” bør være arnestedet for det islamiske had, moskeerne, madrasserne og de muslimske ledere, der hver dag truer med at slå os ihjel, mens de henviser til den bog Hussein Obama og hans uoplyste skødehunde kalder for ”hellig”!

Det er en ond bog, koranen, skrevet af onde mænd for at opretholde en ond verden! Jeg vil ikke finde mig i det….

5 comments to Sidste advarsel!

 • Menig 442

  Hvis man ikke må skaffe sig af med en koran, så må det jo være det menneskeskabte gods, som kommer tættest på et evigt liv.
  For mig må muslimer gøre, hvad de vil i deres hjemlande. At de fortsætter idiotien hvor de trænger frem hos de “vantro” kan man ikke laste muslimerne for, de gør jo kun det, de er forudbestemt til.
  Vi mangler ikke midlerne eller evnen til at gøre noget ved problemet, men så længe de vantro ubekymret kan æde, drikke og rejse, vil de blive ved med at stemme på de partier, som øger vinklen på det skråplan, hvorpå velfærden og trygheden hviler.

 • Charles Nielsen

  Og Hvad skal vi så gøre ved det,?? Vi skal kalde til orden, vægge holger, støtte pastoren i florida. og se at få luften renset af koranrøg og hættemåger.

  Hvad foretager Folketinget sig, Hvad foretager FN sig, Hvad foretager Obama sig ? Hvad foretager Anders Fogh sig, Hvad foretager Lene Espersen (K) sig ?????: INTET

  FN er blevet så stor og ineffektiv, at det intet foretager sig. Obama er selv muslim. Folketinget Foretager sig heller ikke noget, kun pusser sit glorie.
  Mit had til det Pædofile miliø , som Koran og Islam er, Er helt ubeskrivelig. Jeg kan kun sige: Det bliver værre og værre som tiden går, uden at der foretages noget.
  Den danske befolkning har intet hørt, end sige bliver fyldt med løgn. Fra både Folketinget og TV nyheder. Det der kommer TV og medier er kun propaganda mht. krigen i libyen, men her kæmper NATO, som jo nu er blever en angrebspagt, plus at Nato kæmper for Demokrati med Saria overbygning.

  Ingen handling.
  USA’s præsident, Barack Obama, Natos generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen fordømmer alle i skarpe vendinger massakren. Hvad kan vi så bruge det til ?. Ikke en skid.

  Ban Ki-moon kalder angrebet “uhyrligt og fejt. Hvad kan vi så bruge det til ?. Ikke en skid.

  Udenrigsminister Lene Espersen (K) kalder ligeledes handlingen “komplet uacceptabel”. Hvad kan vi så bruge det til ?. Ikke en skid.
  Vil hellere holde ferie.!!

  Jeg er Klar over, at man ikke kan handle uden at være racistisk. Der SKAL vælges side mine herrer og damer, for tiden er meget knap. Der er ikke tid til at føre krig i Libyen. Europa skal befries først.!!

  Nej: Der SKAl føres krig mod hele den pædofile koran og den pædofile islam. (Islam er opbygget af koranen derfor.!!)
  Ørkenrøveren Muhammed’s soldateter, skal nedkæmpes. Det er jo lettere nu, end senere. Se det dog i øjnene. Jeg ved, jeg griber om nællens rod.!!.

  Tv og andre medier, som fylder os med løgn, Integrations floskler, samt propaganda. De Skal til at give informationer om det sande forhold om disse vandaler. DER SKAL FAKTA PÅ BORDET, for man kan ikke bygge et land op på løgn. De vil overtage i stedet for at lade sig intergrere.!!

  Ved krig forstår jeg: Det er ikke skovtur. Nej: det er forfølgelse af fjenderne, til de er nedkæmpet, Hele Europa er invaderet af Muhamedanere, hvis tro er den pædofile Ideologi, som desuden er grundlovsstridig §67, den skal fjernes.!!

  Under den sidste verdenskrig gik der ud over mange civile, det vil det også gøre her, og i hvilken som helst anden krig, Irak, Afghanistan, Libyen. Man er nød til at tage og fjerne denne pædofile ideologi for ellers taber vi. Og vores børnebørn og oldebørn og deres børn kommer til at leve under Sariaens åg.

  Jeg ved at jeg ikke er alene med mine synspunkter med hensyn til denne alvorlige situation, som hele den vestlige verden står over for. Vi føler alle, at balonen kan gå op, når som helst og hvor som helst.

  Selv om der blevet brændt en Koran af, giver det dem absolut ikke ret til at halshugge folk. det er desuden folk der hjælper med opbygningen af deres land. Hvad er det for noget, hvor er vi henne. ??
  Dette er skrevet til Folketinget
  VH CN.

 • Hanne

  “Lene Espersen, Obama; Clinton, Løkke og alle de andre Nye Verdensorden-soldater/kloner/slaver som har blod på hænderne og tørster efter mere, vil hellere indskrænke vores ytringsfrihed end at ændre deres radikale program, tvangskolonisering, kontrol, overvågning, ‘det internationale samfunds’ diktater. Bombe islamister, ok. fint Brænde en koran; en undskyldning til hele verden…”

  citat slut

  Nemlig. Og hele banden er en del af Illuminatis, styret af en gruppe mennesker hvis interesse er, at globalisere verden, og indføre en ny verdensorden. Dette gør de gennem EU, FN oa. organisationer der arbejder støt og vedholdende på, at fratage nationers, og det enkelte individs integritet og frihed.

 • Peter.H

  Enig,det er en OND bog !!

 • Det er en mærkelig verden, hvor dem som i én uendelighed kaster sig ud i angrebskrige, står og giver skylden for et blodbad til en mand som ganske fredeligt brænder en Koran i sin baghave.

  Lene Espersen, Obama; Clinton, Løkke og alle de andre Nye Verdensorden-soldater/kloner/slaver som har blod på hænderne og tørster efter mere, vil hellere indskrænke vores ytringsfrihed end at ændre deres radikale program, tvangskolonisering, kontrol, overvågning, ‘det internationale samfunds’ diktater. Bombe islamister, ok. fint Brænde en koran; en undskyldning til hele verden…

  Det er dem som bekæmper Muslimerne i deres egne muslimske lande, som deltager ivrigst i globaliseringsbestræbelserne, Rockefellers lille gås Len Espersen, Clinton, Sarkozy, Cameron, Obama, hele bundtet består af de samme kriminelle som styrer de vestlige samfund til afgrunden, frem til et virtuelt folkemord.

  Derfor; Ingen af de aktioner som vedtages og gennemføres af denne bande vildførte tåber og kriminelle opportunister kan være til vores fordel. Hverken Afghanistan, Libyen eller noget som helt andet de kunne tænkes at finde på.

  At der er ‘folkelig opbakning’ til krigserklæringen mod den suveræne stat Libyen, skyldes tydeligvis pressen, som fejrer landevejsrøvere, landsbytosser og undercover CIA agenter som de sande helte i en banebrydende revolution. Den her krig er i al sin væsentlighed for Danmarks vedkommende startet af pressen.

  Det er pressen som stort set enstemmigt har fungeret som aktive krigsadvokater.

  Endnu en pegepind som afslører løgnen om det forræderiske overgreb på en suveræn stat.

Leave a Reply

  

  

  

Arkiver